dijugratas-edzo-ashburn//

PörögjFel

Sportolnál, de nincs kivel? A legjobb szeretnél lenni egy sportágban? Vagy edzőt keresnél a közeledben? Több ezer sportoló jár hasonló cipőben. Mi segítünk, hogy megtaláljátok egymást!

Edzőként szeretnéd egyszerűsíteni a munkád? Egy olyan felületet keresel, ahol szervezheted az edzéseidet, bérleteket hozhatsz létre? Ahol havi statisztikákat kapsz és egyúttal a vendégeiddel is tarthatod a kapcsolatot? Sőt, akár új vendégeket is szerezhetsz, hiszen edzéseidet több ezer sportoló látja és foglalhatja le? Akkor jó helyen jársz!

Sportesemények, ahol és amikor jó neked!

Böngészd a térképet és találj számodra megfelelő sporteseményt! Ha nem jársz sikerrel, akkor pár másodperc alatt hozz létre sajátot, amire meghívhatod barátaidat, ismerőseidet, vagy akár új érdeklődők jelentkezését is elfogadhatod. Mindezt teljesen ingyen!

Edzőként dolgozom. Miért jó ez nekem?

Azon kívül, hogy több ezer amatőr sportoló, vagyis a potenciális célközönség számára teheted elérhetővé az edzéseidet, bérleteidet, egy olyan felületet hoztunk létre, ahol a munkád minden adminisztrációs részét egy helyen megoldhatod. Naptárba rendezheted edzéseidet, bérleteket hozhatsz létre, melyeket az érdeklődők akár azonnal megvásárolhatnak. Könnyen tarthatod a kapcsolatot vendégeiddel, akik értékelést is írhatnak rólad, így az érdeklődők egyből láthatják, hogy Te vagy a megfelelő választás számukra!

A tökéletes edzőt keresed?

A megfelelő edzőt megtalálni nem egyszerű. Kit keressek fel? Hogyan? Egyáltalán hol tart edzéseket és milyen sportágban? Csak úgy szólítsam le egy edzőteremben? És ha egy kevésbé népszerű sportágban keresek edzőt? Ezekre a kérdésekre adunk választ neked! A térkép segítségével első körben a helyszínt választhatod ki, majd az edzői profilon minden egyebet megtalálsz. Bemutatkozást, edzett sportokat, edzéseket, bérleteket és a korábbi vendégek értékeléseit is. Ha meggyőzött, amit látsz, egyből foglalhatsz is időpontot!

Na de mennyibe kerül?

Ha nem vagy edző, akkor neked teljesen ingyenes és az is marad! Ettől persze edzőket/edzéseket kereshetsz és foglalhatsz is, ha szeretnél!

Edzőként dolgozol? Akkor sem árulunk zsákbamacskát! Nincsenek rejtett költségek és nem is titkolózunk! Edzőként a teljes felület használatáért cserébe 10% jutalékot számítunk fel, kizárólag abban az esetben, ha sikeresen értékesítettél! Nincs minimum edzésszám, nincs kötelező havidíj! Ennyi, se több, se … Ja de, kevesebb az lehet! Ha ismert vagy valamelyik közösségi média felületen (Facebook, Instagram, Youtube, TikTok), esetleg több edzőt is meghívnál, akkor keress fel minket Instagram, vagy Facebook üzenetben és akár teljesen ingyen is használhatod az alkalmazást!

Mit tud még?

Rengeteg egyéb funkció érhető el mindenki számára! ELO pontrendszer alapú, automatikus tudásszintet mérő rendszer. Barát funkció. Versenyek szervezése. Hamarosan csapatok létrehozása. Értékelés közös sportesemény után. És ha ez nem lenne elég, hamarosan tovább bővítjük a lehetőségeket!